Vrijdag, 18 oktober 2019

Rond 10 uur verzamelde we bij de woonomgeving van Milou en Alex. Nadat vrijwel alle bagage in de nieuwe bus van Thijs was verdwenen, vertrokken we in de richting van Malmedy. De reis zou volgens de navigatie in mijn auto het snelste via Antwerpen gaan, en daar ben ik maar voor gegaan, terwijl ik meestal en het liefst via Maastrichts rij. Voor deze beslissing werd ik ter hoogte van Antwerpen beloond met een file van zo’n half uur vertraging. Jippie.

Rond twee uur arriveerden we bij de locatie alwaar we een wandeling van zo’n drie uur zouden maken voordat we naar ons vakantie adres zouden doorrijden.

De wandeling bleek er een welke ik gewed ben in onze groep. Binnen een uur wandelen liepen we op een paadje dat meer weg had van een wildspoor. Toen het paadje helemaal ontoegankelijk werd, werd de GPS er bij gepakt die ons snel terug bracht naar een weg alwaar we ook weer snel de route oppakte.

nadat we allemaal het pad weer terug gevonden hadden kwamen we uiteindelijk weer bij de auto aan. Van daar uit was het nog een dik uur naar het huisje dat bij nader inzien in werkelijk schitterend optrekje was☺

Na een macaronie maaltijd werd de avond doorgebracht met muziek maken en goede, zo nu en dan iets te diepe gesprekken.