Dinsdag, 24 september 2019

Nadat ik vroeg ben opgestaan ben ik per fiets naar Kaatsheuvel vertrokken voor een binnenbandje voor mijn race fiets. De reserveband die ik altijd bij me heb was namelijk verbruikt bij een lekke band op Texel. Bij terugkomst zijn Larissa, Madelon en ik het park in gegaan. Daar we tijdelijke inwoners zijn van Bosrijk, mochten we meteen  doorgerennen naar de Vliegende Hollander, voor de dagbezoekers uit, om alvast in te slingeren, zodat ik de Baron en de Python is durfde te gaan. Bij terugkomst waren er bijna geen wachtende, dus konden we nog een keer. Daarna zag ik het nog steeds niet zitten om de voorgenoemde attracties in te gaan, dus zijn we maar naar iets vriendelijkere gegaan, zoals de Vogelrok. Daarna kregen we te horen dat Sabine was aangekomen en zijn we terug naar het huisje gelopen. Aldaar aangekomen hebben het toegangskaarten probleem (we hebben er maar vier) opgelost door een rondje te gaan fietsen en Henriëtte een rondje Kaatsheuvel. De rest is het park weer ingegaan.

Middels het fietsknooppunten systeem heb ik een mooie route uitgezet door de Loonse en Drunense duinen. Het was een mooie route al zaten er een paar onverharde bosweggetjes en grindpaadjes bij. Gelukkig heb ik hier geen lek gereden, want het was erg nat en regenachtig en zou daar niet echt gelukkig van geworden zijn om in die situatie een binnenband te verwisselen.

Na anderhalf uur was ik weer terug en heb ik de middag in alle rust doorgebracht in het huisje. Aan het eind van de middag zijn we toch weer even het park in gegaan. Helaas was het nog steeds zeer regenachtig en ben dus gedurende het gehele verblijf in het park behoorlijk nat geregend. Ben tot half zeven gebleven om naar Aquanura te bekijken. Het was toen al wat droger, maar toch nog nat genoeg voor een volledige kleding wissel bij aankomst in het huisje.

De rest van de avond werd gebruikt voor het spelen van spelletjes en in mijn geval een aantal spelletjes FreeCell.