Dinsdag, 22 juni 2021

Op maandag hebben we gereserveerd voor de lokale dierentuin, ZooParc Overloon.

Iets na half elf zijn we per auto en motor afgereisd naar het park, een rit van toch nog 6 minuten. Aldaar aangekomen was het niet echt druk, dus konden we na het scannen van de e-tickets snel doorlopen. Het park bestond uit een kronkelig weggetje dat tussen een dichtte begroeiing door liep met hier en daar doorkijkjes naar een open vlakte alwaar de verschillende dieren waren waar te nemen. Bovendien waren er naast dit weggetje zogenaamde avontuurlijke paadjes aangelegd, waar Luke dan ook dankbaar gebruik van maakte. Intussen passeerde we dieren als Pinguïns, Tapirs, marmotten, Giraffen, apen, maar ook witte en normaal gekleurde Tijgers, Leeuwen en Cheeta’s.

Na een paar uur in het park en nadat Luke natuurlijk elk speeltuig in de speeltuin had getest, gingen we weer naar het huisje.
Aan het eind van de middag zijn Madelon, Joost en ik nog even op het terras van het park gaan zitten voor een paar glaasjes bier. Madelon heeft ons toen na twee glaasjes verlaten, omdat het ging regenen. Weer twee glaasjes later zijn ook wij naar huis gekeerd, daar het eten inmiddels klaar zou zijn.
Na het eten kwam Yanick, de vriend van Madelon. Morgen gaan ze samen naar de Efteling.