Donderdag, 30 juni 2016

Ik werd wakker van werkzaamheden in de middentent. Toen ik de slaaptent naar de middentent openritste bleek Larissa bezig te zijn met het dweilen. Daar er nog meer regen verwacht werd, leek het ons beter om het grondzeil even volledig onder de tent vandaan te trekken en deze in eerste instantie in de inmiddels zeer warme zonnestralen te drogen. Dit bleek in enkele minuten het geval te zijn en het nu zeer warme en dus soepele grondzeil werd teruggelegd en nu alleen binnen de middentent.

Na de verplichte werkzaamheden, het ontbijt en het ochtendtoilet zijn we vertrokken voor de eerste wandeling om alvast te wennen aan het hoogteverschil en de benen op te warmen voor het geen dat hopelijk komen gaat.

We zijn een rond wandeling gaan maken en naar een hangbrug gelopen alwaar we wat gegeten en gedronken hebben. Vervolgens zijn we weer teruggelopen en we waren nog niet koud terug of de regen barstte alweer los. Hele dikke druppels die loodrecht naar beneden vallen vergezeld door de nodige bliksem. Nu kon ik controleren of alles nu wel droog bleef en dit was gelukkig het geval.

WhatsApp-Image-20160630 (1) WhatsApp-Image-20160630