Donderdag, 24 juni 2021

De dag begon zonnig en de dames gingen een stukje wandelen en ben maar meegegaan. Bezoekje aan de lokale supermarkt, waar ik niet in mocht zonder winkelwagen, maar Larissa wel met kinderwagen. Vreemd! Waar hadden ze die regel ook alweer voor verzonnen?

Op de terugweg zijn we langs het oorlogsmuseum gelopen en ontdekt dat de grote speeltuin in het bos ook bereikbaar is voor niet museumbezoekers, dus morgen maar eens heen gaan met Luke.

’s Middags zijn we naar Mind Mystery gegaan. Een attractie, museum kan je het niet noemen, waar je allerlei dingen kan doen en ervaren die onder andere je perspectief bedonderen. Daar hebben we iets langer dan een uur gespendeerd, het was tenslotte niet helemaal vol te houden voor Luke.

Terug gekomen, zijn Joost en ik nog maar eens het terras gaan testen en ons laten trakteren met vele verschillende biertjes. Wat wel vreemd was, rond 17:00 uur kwam er een vriendelijke dame naar ons toe om ons mede te delen dat de tafel om 17:45uur was gereserveerd. In onze ogen geen probleem, want we waren toch aan het laatste biertje bezig. Waar we in eerste instantie werden overspoeld met dames en heren die bij het leeg raken van onze glazen benieuwd waren of we er nog eentje wilde, werd het nu stil. Het werd uiteindelijk 18:00uur en toen kwam er een meiske naar ons toe om te melden dat de tafel niet langer was gereserveerd en of we nog wat wilde drinken. Er zal vermoedelijk een logische verklaring zijn, maar die zie ik op dit moment niet helemaal.

Na het eten zijn we nog een stukje gaan wandelen op zoek naar wat geocachen.